Coaching

Er zijn verschillende redenen om bij mij te komen beeldhouwen. Eén van die redenen kan zijn dat je een thema in je leven meer aandacht wil geven en dat wil je doen door middel van het maken van een beeld.

Je staat voor een belangrijke keuze in je leven met betrekking tot werk of relatie.  Of je hebt iemand verloren.  Je bent werkeloos geworden of je bent ziek geworden.  Je wil een belangrijk moment in je leven kracht bijzetten door het maken van een beeld.

Tijdens het proces van het beeldhouwen kan je al veel helderheid krijgen. Of je kunt iets verwerken. Ik bied je een plek waar alles er mag zijn en waar je onder mijn begeleiding een eigen beeld kan maken. Van hout, of van een zachte steensoort, als speksteen, serpentijn of albast.

We werken veel in stilte en kunnen het beeldhouwen ook combineren met een wandeling. We kijken wat zich aandient en wat op dat moment nodig is.

 

Nieuwe groep: Beeldhouwen voor mensen met burnout vanaf mei 2017

 

 

PGB begeleiding

Naast het geven van workshops begeleid ik ook volwassenen en kinderen met een beperking in mijn werkplaats en bij hen thuis.  Mijn achtergrond als begeleider in de gehandicaptenzorg en psychiatrie maakt het mogelijk dat ik een brede doelgroep kan bedienen. Ik kan je begeleiden met beeldhouwen, maar ook kunnen we gebruik maken van andere creatieve middelen. Voor deze begeleiding is het in bepaalde situaties mogelijk een pgb (persoonsgebonden budget) aan te vragen.